Hayal etmek ve o hayali gerçeğe dönüştürmek

Gençlerin ve yetişkinlerin kendilerini rahatça ifade edebildikleri, yeni dostluklar kurdukları, özgür ve mutlu oldukları bir dünya hayal ederek yola çıktık. Bodrum Gençlik ve Spor Kulübü (BOGES) 2014 yılında kurulmuştur. BOGES, yarışçı değil, sporcu yetiştirmeyi hedefleyen, kara ve deniz aktivitelerini birlikte sunan bir spor kulübüdür. BOGES, Bodrum’da 2 lokasyonda bulunmaktadır.

Bitez sahilinin ortasında bulunan yerimizde rüzgâr sörfü, yelken ve SUP Board kiralama ve eğitimleri verilmektedir. Ayrıca hem çocuklar hem de gençler için deniz & kara oyun alanları ve şişme oyun modülleri bulunmaktadır. Ebeveynler rahatlıkla çocuklarını BOGES Bitez’de eğlenmeleri için getirebilirler. Özel teknemizle sizi Bitez’den alıp su sporları merkezimiz olan Aktur İnceburun’a su kayağı, wakeboard, mable, ringo ve banana yapmaya götürüyoruz. 5 dakikalık sürede Bitez’in kıyı şeridinden giderken, sanki özel teknenizde gibi hissedeceksiniz. 😊

BOGES’in diğer lokasyonu Aktur İnceburun’da bulunmaktadır. Su sporları merkezimiz olan Aktur İnceburun’da su kayağı ve wakeboard kiralama ve eğitimleri verilmektedir. Ayrıca Banana, ringo ve mable aktiviteleri ile yazın eğlenceli anlar yaşayabilirsiniz.

BOGES’İN başka bir hizmeti olan Fast Trip ile Boges’e ait sürat teknemizle, 2 saat süreli, Bodrum’un en güzel koylarında denize girme imkânı bulabilirsiniz. Fishing Trip yani balık tutma turu ile balık tutma noktamız olan Çelebi Adasında keyifli anlar yaşayabilirsiniz.ji

EĞİTMENLERİMİZ

Eğitmenlerimiz ile biz bir aileyiz! Siz de ailemizin bir parçası olmak ister misiniz?

Kurucu, Eğitmen

Atilla Tamdemir

Tecrübeli bir su sporu hocası olarak 2014 yılında hayallerimi gerçeğe dönüştürmek için BOGES’i kurdum. Amacım Bodrum’da su sporlarını ve deniz aktivitelerini her yaşta çocuk ve gence sevdirmek, onları denize kazandırmak. Windsurf ve yelken eğitimlerinin yanı sıra BOGES etkinlik organizasyonlarında da aktif eğitmen olarak yer alıyorum. İnceburun ve Bitez komisyon aktivitelerini de yönetmeye devam ediyorum. 2000 yılında Ayaz teknesi ile Bodrum Cup yarışlarında Millenium kupasını kazanmış olmanın mutluluğunu hala yaşıyorum.

Gemi Adamı
Windsurf Eğitmeni
Yelken Eğitmeni
Etkinlik Yöneticisi
Kurucu, Eğitmen

Seda Osten Tamdemir

BOGES’de eğitmen ve etkinlik organizatörü olarak görev alıyorum. BOGES Bitez lokasyonunda yer alan kara ve deniz oyunları ile çocuklara ve gençlere güzel vakit geçirmelerini, takım ruhu edinmelerini aşılayabilmek için çalışıyorum. Hem Aktur İnceburun su sporları hem de Bitez BOGES lokasyonlarında veli iletişimini de yönetiyoruz. BOGES’in daha fazla kişiyi denize kazandırmak hedefini canı gönülden destekleyerek elimden gelenin her zaman daha fazlasını yapabilmek için çalışıyorum.

Yelken Eğitmeni
Oyun Alanları Yöneticisi
Etkinlik Organizatörü
Oyun Alanları Hakemi 🙂

Ada Su Tamdemir

Ben Ada Su. 2016 doğumluyum ve BOGES ekibinin en küçük üyesiyim. Hem deniz aktivitelerini öğreniyor hem de benimle yaşıt arkadaşlarımla keyifli vakit geçiriyorum. Survivor parkurlarında hakemlik yapıyor, geleceğin eğitmeni ve organizatörü olmak için eğitim alıyorum. Boyama yapmaktan ayrıca keyif alıyorum. Özellikle yaz dönemlerinde benimle oynamak isteyen tüm Bodrumlu arkadaşlarımı bekliyorum.

Güleryüzlü
Şirin
Boyama Canavarı


INSTAGRAM PAYLAŞIMLARIMIZ